Kellett Education

Učite engleski s izvornim govornicima!

Kako izabrati kompaniju/agenciju preko koje ćete poslati svoje dijete u ljetnu školu?

79434ec8-55a7-4382-9dbb-ecb044349627

Nije uvijek lako predati svoje dijete u “nepoznate ruke” za prvo putovanje u inozemstvo.

Zato je naš savijet da prvo dobro istražite tržište. Razmislite što je vama posebno važno? Želite li da oni s kojima dogovarate prvu ljetnu školu u inozemstvu imaju iskustva u radu s djecom? Da su obrazovni stručnjaci ili samo agenti koji prodaju još jedno putovanje? Prije nego se odlučite na ovaj korak, razmislite koje su značajke ovakvog putovanja vama bitne i ne odustajte dok ne nađete pravog sugovornika. Smatrate li važnim da kompanija preko koje šaljete svoje dijete ima dublje i dugotrajne odnose s organizatorom ljetne škole? Na tržištu ima toliko puno organizatora ljetnih škola, no za vas je važno da oni koji šalju djecu u takve kampove – obično agenti, imaju takvu poziciju da mogu riješiti sve eventualne probleme koji se tamo mogu dogoditi. Pogotovo ako vaše dijete putuje kao individualac, a ne u grupi s voditeljom/com grupe. To obično imaju agenti koji rade već dugi niz godina s istim organizatorom ljetne škole. Dugogodišnja suradnja s istim organizatorom ljetne škole uvijek ima mnoge prednosti. Vaše dijete može biti nezadovoljno u razredu u kojem je smješteno ili s djecom s kojima djeli sobu. Može imati problema s prehranom, može izgubiti dokumente ili novac. Sve su ovo situacije koje su riješive, ali kada ste udaljeni tisućama kilometara, vi biste naravno htjeli biti mirni da je vaše dijete u sigurnim rukama i da što god krene drugačije od očekivanog može biti riješeno u najkraćem mogućem roku. Zato vam treba biti važno preko koga šaljete svoje dijete u inozemstvo – je li to pouzdan partner koji ima dugogodišnji odnos s ogranizatotom ljetne škole, je li to stručna osoba koja razumije potrebe djeteta sukladno njegovoj dobi i možda nekim drugim specifičnostima. Ako se primjerice odlučite za KellettEducation, dobit ćete i više nego što očekujete. To je mala škola engleskog u srcu Zagreba, koja tijekom školske godine daje usluge u području učenja engleskog jezika dok tijekom ljetnih mjeseci njihov britansko hrvatski tim živi i radi u samom centru zbivanja, u Londonu, gdje organiziraju i vode ljetne škole za Kings Education, kompaniju koja na tržištu postoji već 70-tak godina. Koji je postupak rezervacije i bookinga?

  1. Dogovorite individualne konzultacije pozivom na broj 099 2223434 ili na mail info@kelletteducation.hr  ili samo zatražite brošuru za program ljetne škole koji vas zanima.
  2. Na konzultacijama će vas njihova edukacijska stručnjakinja upoznati pobliže s programima i pojasniti razlike koje možete očekivati s obzirom na dob vašeg djeteta i njegove afinitete te odgovoriti na sva vaša pitanja. Razgovarat ćete s osobom koja će i ovo ljeto provesti u ljetnoj školi u Londonu na South Banku i brinuti tamo možda i o vašem djetetu, ako se odlučite za tu lokaciju. Znači, dobit ćete informacije zasigurno iz prve ruke.
  3. Ako se oslučite za jedan od njihovih programa, slijedi ispunjavanje formulara, a za registraciju potrebno je uplatiti depozit u iznosu od £205. Ostatak iznosa plaćate kada želite, a  najkasnije do 4 tjedna prije polaska.
  4. Bit ćete pozvani i na roditeljski sastanak gdje ćete imati prilike upoznati direktora jedne od ljetnih škola iz njihove ponude te tako dobiti ukupan dojam o njihovoj stručnosti, iskustvu i radu s djecom u hrvatskom i engleskom obrazovnom sustavu.
  5. Po konačnoj uplati cjelokupnog iznosa dobit ćete i popis svih važnih informacija vezano za putovanje – tips&tricks, tako da dan polaska i vi i vaše dijete dočekate u potpunosti spremni.

 

Recent Posts

Zašto ljetne škole u Engleskoj?

Osim popularnosti ljetnih škola kao dio obrazovanja djece i mladih, programi u trajanju od 2 do 4 tjedna su životno iskustvo koje će obogatiti, usmjeriti ili nadograditi kako znanje, tako i osobnost svakog polaznika.

Read More »
Blog

Related articles

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elitsed eiusmod tempor incididunt dolore magna ali Scelerisque in dictum.