Kellett Education

Učite engleski s izvornim govornicima!

Zašto ljetne škole u Engleskoj?

WhatsApp Image 2024-02-09 at 14.01.12_b235bfef

Osim popularnosti ljetnih škola kao dio obrazovanja djece i mladih, programi u trajanju od 2 do 4 tjedna su životno iskustvo koje će obogatiti, usmjeriti ili nadograditi kako znanje, tako i osobnost svakog polaznika. Vrijeme provedeno u autentičnom okruženju, s izvornim govornicima u Velikoj Britaniji, gdje je obrazovanje tradicija i ponos nacije – iskustvo je koje povezuje mlade novih generacija iz svih krajeva svijeta kako bi razvili i nadogradili svoje vještine, prijateljstva, ali i buduće poslovne kontakte. Uz neizostavnu važnost engleskog jezika u svim područjima naših života danas, ne griješimo kada kažemo da je Velika Britanija tu apsolutni globalni jezični lider. Upravo onaj level up u učenju jezika događa se kada upoznamo duh jezika i živimo ga kroz njegovu kulturu. Ljetne škole su zato i nove prilike za život. Svatko od nas je najvrijedniji projekt na kojem u životu radimo, a ulaganje u znanje i poznanstva je uvijek najisplativija opcija, zar ne?
KellettEducation je adresa za saznati sve o ljetnim školama u UK. Zato jer ih mi i provodimo. Ljeti vodimo Kingsovu školu u South Bank Londonu kroz koju prođe i do 8oo djece iz cijeloga svijeta. A osim toga, organiziramo i odlazak naše djece iz Hrvatske u London, ali i u druge lokacije širom Engleske.

Recent Posts

Zašto ljetne škole u Engleskoj?

Osim popularnosti ljetnih škola kao dio obrazovanja djece i mladih, programi u trajanju od 2 do 4 tjedna su životno iskustvo koje će obogatiti, usmjeriti ili nadograditi kako znanje, tako i osobnost svakog polaznika.

Read More »
Blog

Related articles

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elitsed eiusmod tempor incididunt dolore magna ali Scelerisque in dictum.