Kellett Education

Učite engleski s izvornim govornicima!

Summer Schools

London

London South Bank University

London je stoljećima atraktivna svjetska destinacija, kako poslovno, kulturološki, tako i turistički. London je hype među mladima i totalno cool mjesto za provesti ljeto. Lokacija naše ljetne škole je dio kampusa London South Bank University (LSBU), u samom središtu grada na prekrasnoj južnoj obali Themse, na nekoliko minuta pješke od London Eyea. Područje gdje se nalazimo – South Bank, jedno je od najposjećenijih studentskih i turističkih odredišta u gradu, nadomak podzemne stanice Waterloo i prekrasnog Borough Food Marketa nadomak spektakularnog Sharda.
Želiš li doživjeti ljeto za pamćenje i prijateljstva koja ćeš čuvati cijeli život? Učiti engleski kroz druženje, zabavu i zanimljivu nastavu? Možda ćeš baš ti provoditi anketu u podzemnoj u sklopu praktične nastave i pisati svoj osvrt na svjetski poznati tunel s grafitima Leake Street Arches graffiti te nakon toga promijeniti svoj stav o tzv. umjetosti ulice? Olimpijada u Hyde Parku? Da, i to je moguće u sklopu naše ljetne škole engleskog jezika. Svakoga ljeta novi sadržaji u novom ruhu, a na dobro poznatim starim lokacijama. Kako mnogi kažu, gradu koji je poput države u državi, jer predstavlja spoj najrazličitijih svjetskih kultura i dostignuća, nacionalnih i vjerskih različitosti, grad u kojem se prošlost spaja s budućnošću, grad tradicije i tolerancije i nade da svijet može biti drugačije mjesto za život. No bez obzira na stalnu vrevu i užurbanost grada, ne treba vas brinuti sigurnost vaše djece. U ponudi imamo dva programa, za mlađu i stariju djecu. Mlađi polaznici naše škole pod stalnim su nadzorom osoblja Kings Young Learnersa, a u Londonskom centru vaše ćemo dijete dočekati mi iz Zagreba, iz KelletEducationa.

Kada se prijaviti?

Grupe formiramo već od siječnja, a prijaviti se terbaš što prije jer grupa za London se uvijek najbrže popuni. Naše grupe broje do 12 djece različite dobi (13-17 godina). Sva djeca će biti smještena  u studentskom domu u svojim sobama, a potom u zajedničkim stanovima s djecom iste ili slične dobi i po zahtjevu iz drugih država. Prvoga dana programa će odraditi jednostavan test znanja jezika kako bi po razredima bili smješteni i u odnosu na svoje znanje. Na taj način se nastoji osigurati ozračje u kojem sva djeca u razredu imaju sličnu razinu znanja te lakše napreduju. Važan je i internacionalan mix po razredima, koji nastojimo osigurati. Iako putuju u grupi s djecom iz iste države ili čak grada, u razredima neće biti smješteni zajedno.
Individualne prijave za oba programa u Londonu radimo prema upitu o raspoloživim mjestima za željeni termin. Za ovakve prijave nemamo unaprijed rezervirana mjesta, stoga, požurite s upitom.

Termini za grupe:
Individualni polasci ljeto 2023.:

Prema upitu unutar razdoblja 26.06. – 21.08. 2024.

PROGRAM SUMMER COURSE za dob: 13 – 17 god

Idealno za djecu mlađe dobi koja trebaju biti organizirana i pod nadzorom 24/7
Smještaj u glavnoj zgradi – Bomberg House, u sklopu LSBU kampusa
Voditelj/ica grupe iz Zagreba, kompetentna osoba s iskustvom rada s djecom
Minimalno znanje engleskog: početnici
Testiranje po dolasku radi smještaja u razrede prema razini znanja engleskog i dobi
Garantiran internacionalni mix u razredima
20 sati nastave engleskog tjedno
Puni pansion (3 obroka + lunch paketi za izlete, moguća i posebna prehrana ako je naznačeno u booking formularu
Jednokrevetne sobe s kupaonicom u studentskom smještaju
Svakodnevno zabavni sadržaji i aktivnosti tijekom dana i večeri
Svakodnevno razgledavanje gradskih znamenitosti i atrakcija
2 jednodnevna izleta i min. 1 poludnevni izlet tjedno svakog utorka i srijede (Oxford, Brighton, Leeds Castle i dr.)
Završna svečanost dodjele svjedodžbi
Cijena za sve gore navdeno: £2730
Dodatan trošak: putno Kings osiguranje £14, registration fee £85, transfer shuttle (aerodrom-smještaj- aerodrom) £130, povratna avio karta iz Zagreba

PROGRAM DISCOVER LONDON za dob: 16 – 25 godina

Idealno za djecu koja su samostalnija, zrelija i s iskustvom boravka u ljetnim školama u inozemstvu
Program je savršena prilika za teenagere i adolescente željne avanture i samostalnosti, i to kroz otkrivanje svih ljepota britanske prijestolnice, gdje god se uputite  – s pravom londonskom ekipom (profesorima i voditeljima aktivnosti) otkrit ćete i neka manje poznata mjesta te doživjeti „inside experience“.
Smještaj u jednokrevetnim sobama s kupaonicom, UAL Camberwell, nekoliko autobusnih stanica od južne obale Themse
Minimalno znanje engleskog: osnovno
Testiranje po dolasku radi smještaja u razrede prema razini znanja engleskog i dobi
Garantiran internacionalni mix u razredima
20 sati nastave engleskog tjedno, teme: Britanska kultura, politika, društvena ekonomija Londona i sl.
Prehrana: polupansion + lunchpaketi za izlete
1 jednodnevni izlet tjedno (Oxford, Brighton, Leeds Castle…)
3 organizirane večernje aktivnosti tjedno
Razgledavanje i upoznavanje Londona i u večernjim satima, npr. late night shoping, mogućnost organiziranog odlaska na kazališne predstave i sl.
Cijena za sve gore navedeno: £2240
Dodatan trošak: putno Kings osiguranje £14, registration fee £85, povratna avio karta iz Zagreba
Mogući organizirani transfer od aerodroma do smještaja i natrag prema upitu
Mogućnost pohađanje programa i na 7 dana u za to određenim terminima ovisno o raspoloživosti slobodnih mjesta i prema upitu

Svjedočanstva

Moje iskustvo

Da mogu maloj sebi od prije par godina reći da ću u 2023. posjetiti grad o kojem sam sanjala i tamo upoznati neke od najdivnijih ljudi ikada, definitivno si ne bih vjerovala! London je spektakularno mjesto, velegrad u kojem na svakom uglu možeš nešto novo vidjeti, naučiti, otkriti ili se u nešto zaljubiti. Sve to je još izraženije kada kao mladi adolescent takav divan grad otkrivaš s vršnjacima iz cijelog svijeta. Ta dva tjedna pamtim samo po osmjesima veselih stranaca, koji su mi danas prijatelji, dobroj hrani, puno novog vokabulara, šopinga i slobode.
Franka Marović 17 g., Zagreb
program Discover London, 2023

Moje iskustvo

Moje iskustvo u Londonu! Uopće ne znam kako da krenem jer ova priča se ne može opisati riječima pa čak ni fotografijama. Svi me pitaju kako ti je bilo u Londonu, a ja uopće ne znam kako da im odgovorim, osim da kažem da je bilo predivno, inspirirajuće i toliko edukativno. Ovo mi je bio drugi put u Londonu, ali osjećala sam se kao da mi je prvi put! Uz to, shvatila sam da sam se toliko osamostalila i da se ne bojim više izaći u svijet, upravo suprotno, sad želim što više ići u svijet! Na ovom iskustvu uvijek ću biti zahvalna svojim roditeljima i naravno Kelletteducation jer su mi priuštili toliko toga! Naučila sam još engleskog, upoznala nove ljude i da uz ovakva iskustva čovjek skroz promijeni svoj pogled na život! Hvala svima!
Ana K., 16 g., Zagreb
program Discover London, 2022.

Moje iskustvo

Jako mi je drago da sam imala priliku otići u London. Proširila sam svoje znanje i upoznala dosta zanimljivih ljudi. Svakom bih preporučila odlazak tamo. Organizacija i učitelji su za svaku pohvalu.
Tea P., 16 g., Zagreb
program Discover London, 2022.
Bath

Downside School - Bath

Vaše dijete je u dobi između 9 i 17 godina i došlo je vrijeme za njegovo prvo putovanje u inozemstvo, u ljetnu školu engleskog jezika? Želite ga osnažiti, ojačati mu samopouzdanje i osamostaliti ga, a pritom omogućiti i učenje engleskog u izvornom britanskom okruženju? Ljeto koje će vaše dijete pamtiti cijeli život upravo dolazi. 
 U našoj ljetnoj školi u Downside Bath djeca uče engleski jezik u autentičnom okruženju jedne od najstarijih britanskih privatnih boarding škola, koja je u više od 200 godina svoga postojanja iznjedrila mnoge obrazovane, sposobne i talentirane mlade ljude. Tu se kroz zabavne, sportske i obrazovne aktivnosti upoznaju i druže djeca iz različitih krajeva i kultura svijeta, stječu se nova poznanstva i prijateljstva, koja im ostaju za cijeli život.
Downside Bath je prekrasno imanje površine 500 hektara, smješteno u podnožju visočja Mendip, a svega 15tak minuta od grada Batha. Kampus je bogat sadržajima za djecu različite dobi i različitih interesa. Samo sportski tereni protežu se na 100 hektara površine i svojim besprijekornim izgledom zovu na igru – nogomet, ragbi, kriket, odbojka, košarka, tenis, jahanje… Osim vanjskih terena, u kampusu postoji i velika sportska dvorana za unutarnje aktivnosti. Tu je i zatvoreni bazen od 25 metara, koji je na raspolaganju u određene termine za različite grupe. Obroci se poslužuju u blagovaonici impozantnih dimenzija i arhitekture, koja izgleda baš poput one u Hogwartsu. Topli obroci su planirani i raspoređeni svaki dan u isto vrijeme – doručak, ručak, večera, osim u dane izleta kada se djeci osiguravaju lunch paketi. Tu su i učenički kafić, društvene prostorije i mali dućan. Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe raspoređene su po pansionima unutar zasebnih kuća, ili dijelova zgrada, odvojenih za dječake i djevojčice.

Kada se prijaviti?

Grupe formiramo već od siječnja, a priključiti se možete sve do svibnja u slučaju da još imamo nepopunjenih mjesta. Naše grupe broje 7-12 djece različite dobi (9-17 godina). Sva djeca će u kampusu biti smještena u sobama s djecom iste ili slične dobi (max. 1 godina razlike), a tako je i po razredima. Po dolasku u kampus će odraditi jednostavan test znanja jezika kako bi po razredima bili smješteni i u odnosu na svoje znanje. Na taj način se nastoji osigurati atmosfera u kojoj sva djeca u razredu imaju sličnu razinu znanja te lakše napreduju. Važan je i internacionalan mix po razredima, koji nastojimo osigurati. Iako putuju u grupi s djecom iz iste države ili čak grada, po razredima neće biti smješteni zajedno. Smještaj po sobama može pak biti prema zahtjevu, s prijateljima s kojima putuju ili s djecom iste dobi iz drugih država – tzv. international mix, koji uvijek rado i s razlogom preporučamo.Individualne prijave su moguće prema posebnim upitima ovisno o raspoloživosti mjesta.

Dob: 8-17 Termini za grupe:
Individualni polasci ljeto 2023.:
Prema upitu unutar razdoblja 3.07. – 14.08. 2024.

Cijena

Summer course: £2510*
Summer course + dodatno tenis: £2930*
Summer Course + dodatno jahanje: £3240*
*U cijenu je uključen obrazovni program, smještaj, 3 obroka dnevno, sve aktivnosti te izleti prema rasporedu koji možete dobiti na upit.
Dodatan trošak za sve programe je putno Kings osiguranje £14, registration fee £85, transfer shuttlom £110 i povratna avio karta iz Zg
Dodatni programi

Osnovni program može biti obogaćen dodatnim satima jahanja i /ili tenisa, a ovakvi su programi dostupni samo u određenim terminima tijekom ljeta.

Izleti

U 14 dana boravka organizirana su minimalno 2 jednodnevna i 4 poludnevna izleta, poput obilaska grada Batha ili krstarenja rijekom kroz Bath, izleti u Bristol, Oxford i London. Odlazak u London organiziran je predzadnjeg dana programa uz cjelodnevno razgledavanje te noćenje u hotelu u blizini aerodroma kako bi povratak kućama bio ugodniji.

Svjedočanstva

Moje iskustvo

Moje je iskustvo u Bathu zasigurno proširilo vidike u smislu spoznaje kulturne raznolikosti i vrijednosti vlastite, ali i sličnosti i povezanosti nas mladih na raznim dijelovima svijeta. Arhitektura prostora u kojima sam imala priliku obitavati opetovano oduzima dah, osim toga lijepo je  upoznati duh engleske seoske zajednice. Sjećanja koja ono priziva ipak  su prvenstveno orijentirana na krasne večeri provedene u društvu, sportske aktivnosti, mnogobrojna stečena poznanstva i bezbroj razgovora, mnoge anegdote i živopisne prizore koji se teško mogu dočarati pukim riječima.
Ivna, 17 god.
Bath, 3 tjedna, 2022

Moje iskustvo

Moje dvotjedno iskustvo u Bathu bilo je iznad mojih očekivanja. Dvorac u kojem smo odjesli bio je bajkovit, a sobe uredne i prostrane. Blagavaona je bila kao Great Hall u Hogwartsu, ali ipak je hrana u Hrvatskoj puno ukusnija. Imali smo puno prostorija za druženje u slobodno vrijeme kao i prekrasno uređenih travnatih površina za pravo uživanje na ljetnim praznicima s prijateljima. Išli smo na puno izleta gdje smo se međusobno družili. Meni omiljeni je bio posjet Warner Bross studiju jer osobno jako volim Harry Potter knjige koje sam pročitala po dva puta svaku i pogledala sve filmove. Uživala sm u šetnji kroz studio i detaljima snimanja filma. Nastava nije bila uopće zahtjevna, štoviše, nastavnici su se trudili napraviti je što zabavnijom kroz igre i kvizove. Najdraže vrijeme u danu bila mi je večer kada smo gledali filmove, plesali u disku i do kasno navečer družili se s prijateljima. Stekla sam mnogo prijatelja iz cijelog svijeta: Mexica, Njemačke, Bugarske, Poljske, Japana, Italije, Vietnama, Slovenije pa čak i Hrvatske te su mi ovo putovanje učinili još ljepšim. Sakupila sam puno uspomena koje nikada neću zaboraviti.
Dora Grgić, 12 g.
Bath, 2 tjedna, 2022.

Anci

Jako mi se sviđao Bath jer sam kao prvo upoznala jako drage i smiješne osobe, a također je i naša voditeljica bila savršena. Izleti su bili krasni i cijela škola je bila prekrasna. Učitelji su bili super, sobe su isto bile odlične i sve u svemu bilo je super. Bilo je slično Harry Potteru, bile su čak i kuće kao u Harry Potteru. Jako bih voljela ići ponovno.
Bath, ljeto 2023
Anči B., 11. g.

Mara

Jako mi se svidio put u Bath. Škola u kojoj smo bili je bila jako lijepa. Bila sam u kući Isabella. Cimerice s kojima sam bila su bile jako drage. Svidjelo mi se to što nije važno koliko znate engleski i što ima aktivnosti za sve uzraste. Moja ekipa iz Zagreba je bila također super. Stekla sam nova prijateljstva i nove uspomene kojih ću se uvijek rado sjećati.
Bath, ljeto 2023
Mara M., 12 g.

Grgur

Bilo je odlično, let do tamo je bio iznenađujuće dobar. Dočekalo nas je osoblje Kingsa i bili su iznimno ljubazni. Nakon toga nas je osoblje odvelo u privatan bus. I krenuli smo u Bath od zračne luke Heathrow. Na putu do tamo smo vidjeli mjesta koja smo jedva čekali vidjeti. Kada smo stigli bili smo oduševljeni kako je lijepo. Upoznali smo nove prijatelje iz različitih država. Radili smo različite aktivnosti i zabavljali se. Kada je pao mrak išli smo natrag u naše kuće, a nekad smo ostali i dulje. Hrana je bila odlična, bilo je skoro sve i mogli smo izabrati što bi god željeli. Grupa je bila fantastična i naša voditeljica također. Zabavljali smo se i često išli u ostale gradove, nekad i u druge države (naprimjer Wales). Bilo je fantastično i sve bih dao da se to ponovi.
Bath, ljeto 2023.
Grgur B., 11 g.

Mara

Jako mi se svidio put u Bath. Škola u kojoj smo bili je bila jako lijepa. Bila sam u kući Isabella. Cimerice s kojima sam bila su bile jako drage. Svidjelo mi se to što nije važno koliko znate engleski i što ima aktivnosti za sve uzraste. Moja ekipa iz Zagreba je bila također super. Stekla sam nova prijateljstva i nove uspomene kojih ću se uvijek rado sjećati.
Bath, ljeto 2023
Mara M., 12 g.
Ascot

St. Mary School Ascot

Za one koji žele iskustvo pravog britanskog internata s neizostavnim pečatom povijesti, na samo 45 min. od Londona i 10,5 km od Winsdora, smjestila se naša ljetna škola u St. Mary School. Ovaj je Internat osnovan davne 1885. kao škola za obrazovanje djevojčica, a danas tijekom ljetnih mjeseci nudi ozračje puno smijeha i veselja uz mnoštvo obrazovnih, zabavnih i sportskih aktivnosti za djevojčice i dječake u dobi 10-17 godina. Inspirativno okruženje britanske provincije koje oduzima dah. Intimnija atmosfera s obzirom na ograničen broj polaznika. A djeca su rekla, i jako fina hrana.
Individualni polasci ljeto 2023.:

Prema upitu, srijedom unutar razdoblja 10.07. – 07.08. 2024.                           

Svjedočanstva

Moje iskustvo

U Ascot Kings College mi je bilo jako lijepo. Bilo je super organizirano. Stekao sam puno prijatelja iz raznih zemalja. Bilo je puno izleta i sveukupno jedno neprocjenjivo iskustvo. I dodatni plus ove godine sam najbolji iz engleskog u razredu.
Lav Bengin, 12 g., Rijeka
Ljeto 2023.
Caterham

Caterham School, Summer Academy Leaders of Tomorrow

Program kreiran za male i mlade poduzetnike okuplja sve one koji vole i žele biti dio internacionalnog poslovnog okruženja. Jer upravo takve prijatelje ćeš ovdje pronaći.

Naši kvalificirani nastavnici pružaju dinamične i interaktivne nastavne satove koji potiču učenike na aktivno sudjelovanje u učenju engleskog jezika. Fokusiramo se na govor, pisanje, slušanje i čitanje kako bismo osnažili sve aspekte jezične komunikacije.

Posebno osmišljeni moduli o menađiranju pružaju učenicima priliku da razviju svoje vještine vođenja, timskog rada i komunikacije. Kroz simulacije poslovnih izazova, debate i projekte, potičemo učenike da preuzmu inicijativu i postanu inspiracija drugima.

Program uključuje raznolike aktivnosti koje potiču timski rad, kreativnost i liderstvo. Od posjeta lokalnih tvrtkama do različitih zadataka uživo, svaki dan je ispunjen kako inspirativnim izazovima, tako i zabavnim aktivnostima. 

Caterham i njegova okolica nude bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote koje učenici imaju priliku istražiti kroz zajedničke izlete i razgledavanja. Smješten u prekrasnoj ruralnoj regiji južne Engleske, naš kampus pruža sigurno i poticajno okruženje za učenje i rast. Moderni sadržaji, udoban smještaj i internacionalni mix ograničenog broja sudionika programa čine boravak u ovoj ljetnoj školi nezaboravnim iskustvom.

Individualni polasci ljeto 2024.:
10.-24.07.2024.
24.07.-7.08.2024.
Dob: 14-17
Potrebno odraditi online testiranje engleskog. 

Caterham School, Summer Academy Leaders of Tomorrow – program za mlade biznismene

Program kreiran za male i mlade poduzetnike okuplja sve one koji vole i žele biti dio internacionalnog poslovnog okruženja. Jer upravo takve prijatelje ćeš ovdje pronaći.

Naši kvalificirani nastavnici pružaju dinamične i interaktivne nastavne satove koji potiču učenike na aktivno sudjelovanje u učenju engleskog jezika. Fokusiramo se na govor, pisanje, slušanje i čitanje kako bismo osnažili sve aspekte jezične komunikacije.

Posebno osmišljeni moduli o upravljanju pružaju učenicima priliku da razviju svoje vještine vođenja, timskog rada i komunikacije. Kroz simulacije poslovnih izazova, debate i projekte, potičemo učenike da preuzmu inicijativu i postanu inspiracija drugima.

Program uključuje raznolike aktivnosti koje potiču timski rad, kreativnost i liderstvo. Od posjeta lokalnih tvrtkama do različitih zadataka uživo, svaki dan je ispunjen kako inspirativnim izazovima, tako i zabavnim aktivnostima. 

Caterham i njegova okolica nude bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote koje učenici imaju priliku istražiti kroz izlete i razgledavanja. Smješteni u prekrasnoj ruralnoj regiji južne Engleske, naš kampus pruža sigurno i poticajno okruženje za učenje i rast. Moderni sadržaji, udoban smještaj i internacionalni mix ograničenog broja sudionika programa čine boravak u ovoj ljetnoj školi nezaboravnim iskustvom.

Dob: 14-17

Potrebno odraditi online testiranje engleskog. 

Individualni polasci ljeto 2024.:
10.-24.07.2024.
24.07.-7.08.2024.

Cijena

£3300, u cijenu je uključen obrazovni program, smještaj, 3 obroka dnevno, + lunch paketi za izlete, posjete lokalnim tvrtkama, sve aktivnosti te izleti prema rasporedu koji možete dobiti na upit.
Dodatan trošak je Kings osiguranje od £14 i registration fee £85, transfer do kampusa i natrag prema upitu, povratna avio karta iz Zagreba.
Bournemouth

Kings Arts University Bournemoth

tvoja ulaznica u svijet engleskog jezika i umjetnosti! Ljetna škola koja nudi nezaboravno iskustvo učenja engleskog jezika u inspirativnom okruženju jedne od najkreativnijih umjetničkih sveučilišta u Velikoj Britaniji, Bournemouthu – mjestu gdje se susreću umjetnost, kultura i jezik. Naši učitelji i profesori osigurat će dinamičnu i interaktivnu nastavu engleskog jezika prilagođenu tvojim potrebama i razini znanja. Fokusiramo se na razvoj komunikacijskih vještina, gramatike i vokabulara kroz raznolike aktivnosti i zadatke. Nastojimo ti osigurati podršku, motivaciju i smjernice kako bi postigao svoje jezične ciljeve i osjećao se sigurno i samopouzdano u komunikaciji na engleskom jeziku. Bournemouth je poznat po svojoj umjetničkoj sceni, a u okviru naše škole u Arts University Bournemouth, učenici imaju priliku sudjelovati u kreativnim radionicama iz različitih umjetničkih područja. Zato je ova ljetna škola idealno okruženje za inspiraciju i razvijanje umjetničkog izraza i to na engleskom jeziku. Kroz spoj kulture, prirodnih ljepota i zabavnih aktivnosti ova ljetna škola omogućuje učenicima da istraže prekrasne plaže i šetnice uz more, muzeje, galerije i lokalne događaje, pružajući im duboko i autentično iskustvo engleskog jezika i kulture. Učenici dolaze iz različitih dijelova svijeta, stvarajući dinamično i međunarodno okruženje za učenje i razmjenu kulture. Ovdje se stvaraju prijateljstva koja će trajati cijeli život, otvarajući vrata novim perspektivama i iskustvima.
Dob:
Individualni polasci u ljeto 2024.:
10.07.-14.08.2024.
accent-dot.png
Newburry

Kings Down House School Newburry

Zašto Kings Down House School Newburry?
Smještena u čarobnom Newburryiju, u prekrasnoj prirodi južne Engleske ova  ljetna škola nudi jedinstveno iskustvo učenja engleskog jezika uz mogućnost sudjelovanja u dodatnim programima, uključujući golf i tematski program Harry Potter.
Smještaj u Internatu dugogodišnje tradicije u obrazovanju osigurava sigurno i poticajno okruženje za učenje,  razvoj i druženje.
Dinamična nastava engleskog jezika prilagođena svim razinama znanja i uzrastima, fokusirana na razvoj jezičnih vještina kroz interaktivne aktivnosti, projekte, igre i zadatke.
Ako si ljubitelj golfa, ili to tek želiš postati (početnik si) nudimo ti jedinstvenu priliku da unaprijediš svoje jezične vještine dok istražuješ ovu popularnu igru. Iskusni golf instruktori održavaju grupne i individualne treninge prilagođene različitim razinama ige.
Za one koji vole svijet Harryja Pottera, ovaj tematski program nudi uzbudljivo putovanje kroz magični svijet čarobnjaštva i avanture. Posjetit ćeš lokacije inspirirane knjigama i filmovima, sudjelovati u radionicama čarobnjaštva i istražiti tajne Hogwartsa.

Dio ovog programa je organizirani izlet u Warner Brothers Studio na originalni set iz filma o Harry Potteru ili izlet putevima Harry Pottera u kojem ćeš posjetiti neka od legendarnih lokacija snimanja scena iz filmova, poput Christchurch Collegea i Bodleian Libary Quada u Oxfordu.

Dob:
Individualni polasci:
10.07.-14.08.

Cijena

Summer Course - £ 2510, Harry Potter - £2810, Golf - £3200
U cijenu je uključen obrazovni program, smještaj, 3 obroka dnevno + lunch paketi za izlete, sve aktivnosti te izleti prema rasporedu koji možete dobiti na upit.
Dodatan trošak je Kings osiguranje od £14, registration fee £85, avio karta ZG-LHR-ZG, transfer erodrom - Newburry- aerodrom shuttle £150
Bournemouth

Kings Arts University Bournemouth

tvoja ulaznica u svijet engleskog jezika i umjetnosti! Ljetna škola koja nudi nezaboravno iskustvo učenja engleskog jezika u inspirativnom okruženju jedne od najkreativnijih umjetničkih sveučilišta u Velikoj Britaniji, Bournemouthu – mjestu gdje se susreću umjetnost, kultura i jezik. Naši učitelji i profesori osigurat će dinamičnu i interaktivnu nastavu engleskog jezika prilagođenu tvojim potrebama i razini znanja. Fokusiramo se na razvoj komunikacijskih vještina, gramatike i vokabulara kroz raznolike aktivnosti i zadatke. Nastojimo ti osigurati podršku, motivaciju i smjernice kako bi postigao svoje jezične ciljeve i osjećao se sigurno i samopouzdano u komunikaciji na engleskom jeziku. Bournemouth je poznat po svojoj umjetničkoj sceni, a u okviru naše škole u Arts University Bournemouth, učenici imaju priliku sudjelovati u kreativnim radionicama iz različitih umjetničkih područja. Zato je ova ljetna škola idealno okruženje za inspiraciju i razvijanje umjetničkog izraza i to na engleskom jeziku. Kroz spoj kulture, prirodnih ljepota i zabavnih aktivnosti ova ljetna škola omogućuje učenicima da istraže prekrasne plaže i šetnice uz more, muzeje, galerije i lokalne događaje, pružajući im duboko i autentično iskustvo engleskog jezika i kulture. Učenici dolaze iz različitih dijelova svijeta, stvarajući dinamično i međunarodno okruženje za učenje i razmjenu kulture. Ovdje se stvaraju prijateljstva koja će trajati cijeli život, otvarajući vrata novim perspektivama i iskustvima.
Dob:
Individualni polasci ljeto 2024.:
10.07.-14.08.2024.
accent-dot.png

Cijena

£2510, u cijenu je uključen obrazovni program, smještaj, 3 obroka dnevno, sve aktivnosti te izleti prema rasporedu koji možete dobiti na upit.
Dodatan trošak je Kings osiguranje od £14, registration fee £85, transfer LHR-Bournemouth-LHR shuttle £200, avio karta ZG-LHR-ZG
Oxford

Oxford STEM, Medicina, Ekonomija & Biznis

Oxford je epicentar znanja i akademske izvrsnosti te kao takav inspirativno okruženje za učenje, ali i za istraživanje bogate povijesti grada, posjete znanstvenim institucija te dublje uvide u velika otkrića i dostignuća u svijetu.   Ovi specijalistički tečajevi osmišljeni su kako bi potaknuli učenike na istraživanje, otkrivanje i razumijevanje ključnih koncepta iz izabranih područja. Programi obuhvaćaju raznovrsne interaktivne aktivnosti, eksperimente i projekte koji potiču praktičnu primjenu znanja i razvoj ključnih vještina poput timskog rada, rješavanja problema i komunikacije. Učenici imaju pristup moderno opremljenim laboratorijima i tehnološkim resursima koji im omogućuju da istražuju i razvijaju svoje vještine u laboratorijskom okruženju pod mentorstvom stručnih nastavnika. Ovo je program koji privlači učenike sličnih interesa iz cijelog svijeta, pružajući im priliku za interakciju s vršnjacima različitih kultura i nacionalnosti i stvarajući međunarodno okruženje koje potiče razmjenu ideja, perspektiva i iskustava među učenicima.
Dob:
15-17
Potrebno odraditi online testiranje engleskog.
Polasci i cijene ljeto 2024.:

Cijena

Bussiness & Economics

14 dana program:
30.06.-14.07. i 14.-28.07.;
28 dana program:
30.06.-28.07.
Cijena za 14 dana: £3040
Uključeno: smještaj,
prehrana, nastava, slobodne aktivnosti i izleti.

STEM

14 dana program:
30.06.-14.07. i 14.-28.07.
28 dana programa:
30.06.-28.07.
Cijena za 14 dana: £3040 Uključeno smještaj,
prehrana, nastava, slobodne aktivnosti i izleti.

Medical

14 dana program:
30.06.-14.07.
Cijena: £3550
Uključeno smještaj,
prehrana, nastava, slobodne aktivnosti i izleti.

Dodatan trošak:
Kings osiguranje £14 registration fee £85
transfer aerodrom-Oxford
avio karta ZG-LON-ZG.

Svjedočanstva

Moje iskustvo

Kings Academic program u Oxfordu bio je sjajna kombinacija nastave, ekskurzija i upoznavanja novih ljudi. Na ovom ću iskustvu zauvijek biti zahvalna i uvijek ću ga cijeniti jer sam upoznala nevjerojatne ljude u isto vrijeme dok sam učila matematiku, biologiju, kemiju, engleski i humanističke predmete. Ne samo da mi je ovo predivno iskustvo donijelo nove prijatelje s kojima i dan danas razgovaram nego me je i naučilo puno toga o sebi i koliko sam sazrijela i odrasla. Svakako preporučam da svatko ode jer je ovo toliko posebno i nešto što se sigurno ne zaboravlja.
Ana Košćak, 17 g.
Ljeto 2023