LET’S TALK FOOTBALL!!! Naučite engleski nogometnim jezikom!! UPISI U TIJEKU!

Prijave u tijeku, broj polaznika u grupi ograničen na 11! S djecom radi učitelj engleskog jezika i književnosti, izvorni britanski govornik i veliki zaljubljenik u nogomet! Dođite na probni sat u srijedu 27.09.2023., javite nam koji termin vam odgovara!

  • Srijedom u 18.00, 19.00 i 20.00 sati
  • listopad 2023. – lipanj 2024.
  • Dob polaznika: 10-18
  • Mogućnost individualnih sati
  • Nastava uživo (online u posebnim okolnostima)
  • Lokacija: Centar Zagreba, Eugena Kumičića 10, prostori Lingua grupe

O tečaju: Poduke iz engleskog jezika za sve koji su ludi za nogometom, jer je naš program povezan isključivo s nogometom. Uključite se kroz temu koja vas zanima kako biste naučili, poboljšali i usavršili svoj engleski. Izvještaji s utakmica, intervjui i sve što je povezano s nogometom koristimo kako bi vrijeme koje provodimo zajedno bile zabavne i zanimljive lekcije engleskog. Svatko tko želi trenirati i igrati nogomet u inozemstvu morat će moći komunicirati sa suigračima, trenerima, medicinskim osobljem, medijima i navijačima. Koristit ćemo i takve scenarije za učenje engleskog jezika.
Cijena: 50eur/mjesečno (4 x60 min) Za rane prijave do 15.09.2023. odobravamo cijenu od 40eur/ mjesečno za prvi mjesec pohađanja. Za djecu iz iste obitelji odobravamo popust za drugo dijete- za sve mjesece 40 eur/mjesečno. Za više informacija nazvati na 099 222 3434 ili na info@kelletteducation.hr.

 

KelletEducation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts